מפגש עם פרופ' קרול גיליגן באוניברסיטה

ב-12.12.16 התקיים מפגש עם פרופ' קרול גיליגן באוניברסיטת ת"א. במפגש לקחו חלק חברות סגל מכלל הפקולטות באוניברסיטה.

10 ינואר 2017

פרופ' קרול גיליגן - מההוגות הפמיניסטיות החשובות ביותר של שלהי המאה ה 20- ותחילת המאה ה-21, התארחה לארוחת צהריים באוניברסיטת תל אביב בתאריך .12.12.16. פרופסור קרול גיליגן היא פסיכולוגית פורצת דרך ופמיניסטית לוחמת, אשר הגותה ומחקריה השפיעו על תחומים רבים, בהם פסיכולוגיה, חינוך, אתיקה ומשפט. מאז שנות התשעים מלמדת בבית הספר למשפטים של אוניברסיטת ניו יורק.

במפגש לקחו חלק חברות סגל מכל הפקולטות והשיח שילב בין ההתייחסות למשמעות בחירת טראמפ לנשיא ארה"ב, המאמץ להגדיל את ההוגנות המגדרית באוניברסיטה שלנו, הקול השונה של הנשים, והקריאה "להצטרף להתנגדות"- שם ספרה האחרון של פרופ' גיליגן שהופיע בימים אלה בעברית.