סדנת השתלבות בעולם התעסוקה

הסדנה מיועדת לדוקטורנטיות בשלב סיום הלימודים לתואר השלישי, ומטרתה להקנות כלים ומיומנויות המסייעים לניהול ופיתוח קריירה, ולכניסה והשתלבות בשוק העבודה.

12 אפריל 2015

בעקבות הצלחת הסדנה בשנה שעברה, פרופ' רחל ארהרד, יועצת נשיא האוניברסיטה להוגנות מגדרית, מזמינה דוקטורנטיות העומדות לקראת סיום הדוקטורט לסדנה בנושא השתלבות בעולם התעסוקה.

הסדנה, בת ארבעה מפגשים, תעסוק בניהול ופיתוח קריירה, אסטרטגיות לחיפוש עבודה, עקרונות networking, כתיבת קורות חיים, הכנה לראיון עבודה ועוד.

את הסדנה ינחה צוות המרכז לניהול קריירה של הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל-אביב.

יתקיימו 4 מפגשים בני שעתיים בתאריכים הבאים: 30 באפריל, 14במאי, 28 במאי, 11 ביוני.

המעוניינות להשתתף מוזמנות להירשם אצל עינת גלילי, רכזת סדנאות לקידום נשים, galiliei@post.tau.ac.il