הוועדה האוניברסיטאית להוגנות מגדרית

מזה כ-6 שנים פועלת באוניברסיטת תל אביב הוועדה האוניברסיטאית להוגנות מגדרית. התכנית האוניברסיטאית להוגנות מגדרית היא תוצר של עבודה מאומצת של הוועדה. מאז הפעלתה של התכנית, הוועדה פועלת רבות ובתחומים מגוונים על מנת לקדם הוגנות מגדרית באוניברסיטה בכלל ובפקולטות בפרט. בוועדה לוקחים ולוקחות חלק נציגים ונציגות של כל הפקולטות. בנוסף לחלקם בוועדה, הנציגים והנציגות משמשים גם כיו"ר של הוועדה הפקולטתית להוגנות מגדרית. באמצעותם עולים בוועדה נושאים לטיפול ולקידום ובמקביל הם גם מקדמים את השינויים עליהם הוחלט, בתוך הפקולטות עצמן.
ניתן לפנות לוועדה באמצעות נציגי הפקולטות:
                                                     הוועדה להוגנות מגדרית תשפ"א
פקולטה שם מייל